slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Про реформування - компетентно 12/3/2013

У трудових колективах Придніпровської магістралі триває роз’яснювальна робота щодо питань реформування залізничної галузі.

Так, начальник відділу реформування Придніпровської залізниці Лідія Костинюк зустрілася з працівниками служби капітальних вкладень, щоб ознайомити колег із чинними законодавчими актами, які регламентують перебіг реформаторських змін (черговість, строки та основні завдання кожного з етапів), детально зупинитися на очікуваних наслідках, серед яких – і створення умов для підвищення матеріального стимулювання праці на залізничному транспорті, а також компетентно відповісти на запитання, які хвилюють людей, спростувати хибні уявлення та думки про розпочаті в галузі перетворення.

Найбільше присутніх на зустрічі цікавили питання збереження штатної чисельності структурних підрозділів магістралі та існуючих соціальних гарантій, а також результати аналогічних реформ у країнах, де процес реформування розпочався раніше, ніж в Україні.

Зустріч проведено на виконання доручення Державної адміністрації залізничного транспорту України про посилення в трудових колективах роз’яснювальної роботи щодо змін у роботі залізничної галузі.