slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Соціальний проект профспілок набуває все більшої популярності 29/3/2013

Близько 4 тисяч членів профспілкової організації Придніпровської залізниці вже стали учасниками дисконтної програми, започаткованої Профспілкою залізничників і транспортних будівельників України, і користуються знижками на товари і послуги, які реалізують підприємства-партнери дисконтної програми.

Сьогодні з Дорпрофсожем магістралі співпрацюють 64 організацій - магазини, медичні заклади, юридичні та туристичні організації, арт-студії й салони краси у Дніпропетровську, Кривому Розі, Дніпродзержинську, Павлограді, Запоріжжі, Керчі, Севастополі, Сімферополі, Джанкої та Ялті.

Нагадаємо, що дисконтна програма була ухвалена 27 березня 2012 року Президією Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України. Вона має виключно соціальний статус. Її мета – зекономити грошові витрати залізничників шляхом надання їм системних знижок на товари та послуги у торгових мережах та інших закладах.

За рік дії дисконтної програми Профспілка залізничників і транспортних будівельників України уклала 300 договорів на партнерство. Програма охоплює 870 закладів, які надають системні знижки на товари і послуги у 100 містах України. Власниками карт стали більше 60 тис. членів галузевої профспілки.