slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізниці протидіють розкраданням вантажів 17/6/113

За 5 місяців 2013 року силами оперативних груп воєнізованої охорони (ВОХР) Придніпровської залізниці попереджено 78 випадків крадіжок вантажів, які перевозить підприємство, на суму близько 42 тис грн. За підозрою у їх скоєнні затримано 69 чоловік.

Найчастіше крадії зазіхали на брухт, металопрокат, феросплави, вугілля та мінеральні добрива на території Дніпропетровської та Запорізької областей.

Найбільш криміногенними є ділянки Синельникове-2 – Синельникове-1 – Вишневецьке, П’ятихатки – Верхівцеве – Воскобійня, станції Богуславський, Миколаївка-Донецька, Чаплине, Таврійськ, Багерове та Чистопілля.

Для попередження крадіжок вантажів придніпровські залізничники спільно з представниками транспортної міліції перевіряють пункти прийому брухту (з початку року проведено 29 таких перевірок), відпрацьовують найбільш криміногенні ділянки, виставляють пересувні пікети, проводять оперативно-профілактичні операції «Вугілля», «Металіст» тощо.

На підприємстві посилюють і оперативно-профілактичну роботу з попередження порушень правил, встановлених на залізничному транспорті. З початку року ВОХРівці затримали 1 тис. 193 особи, з яких 621 оштрафували на суму 21,4 тис. грн.