slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На залізниці зменшилась кількість ДТП 5/7/113

З початку року на коліях Придніпровської залізниці сталось 3 дорожньо-транспортних пригоди, які обійшлись без постраждалих. Для порівняння, за аналогічний період минулого року на магістралі з вини власників транспортних засобів сталось 4 ДТП з трьома травмованими.

Аби зробити залізничну інфраструктуру більш зручною та безпечною для автотранспорту, на Придніпровській магістралі вживають низку технічних та профілактичних заходів.

Зокрема, за 6 місяців 2013 року залізничники капітально відремонтували 3 переїзди на станціях Плодородна, Федорівка та перегоні Обільна – Мелітополь.

На переїздах перегонів Ігрень- ГРЕС, Павлопілля - Жовтокам'нка, Апостолове - Зелене Поле, Мечетна – Гайчур, Магедове – Комиш Зоря, Урожайна – Краснопартизанська, Мелітополь – Тащенак, Гайчур – Гуляйполе, Армянськ – Вадим вклали 14 комплектів переїзного настилу зі збірного залізобетону.

Крім того, на залізничному переїзді перегону Керч Південна – Аршинцеве підприємство впровадило попереднє включення загороджувальної сигналізації при аварійному відкритті основних шлагбаумів та систему включення ламп переїзних світлофорів на постійне горіння в разі несправності комплекту реле мигання на технологічному проїзді № 2 станції Інкерман-2 та на технологічному проїзді станції Сімферополь «Службовий» РЕП-2.

Також, за цей період залізничники закрили 1 переїзд перегону Жовті Води-1 - Жовті Води-2, у технологічні проїзди перевели 2 переїзди перегону Синельникове-1 – Блок Пост 239 км та ст. Синельникове-1.

На Придніпровській залізниці нагадують, що відповідно до розділу 20 Правил дорожнього руху України рух через переїзд забороняється, якщо:

- черговий по переїзду подає сигнал заборони руху — стоїть до водія грудьми або спиною з піднятим над головою жезлом (червоним ліхтарем чи прапорцем) або з витягнутими в сторони руками; шлагбаум опущений або почав опускатися;

- увімкнено заборонний сигнал світлофора чи звуковий сигнал незалежно від наявності та положення шлагбаума;

- за переїздом утворився затор, який змусить водія зупинитися на переїзді;

- до переїзду в межах видимості наближається поїзд (локомотив, дрезина).