slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Дитячі оздоровчі заклади залізниці прийняли другу зміну малих відпочивальників 9/7/113

Більше 600 дітей працівників Придніпровської залізниці нещодавно заїхали на другу зміну для відпочинку у відомчих закладах оздоровлення.

Зокрема, 406 дітлахів уже набирається сил у пансіонаті ім. Ю.О.Гагаріна, а 260 – у «Айвазовському».

Зміни в обох закладах тривають 21 день, тож до кінця липня малеча матиме вдосталь часу, аби відпочити, набратись вражень та емоцій, завести нових друзів та новий навчальний рік розпочати ще з більшим запасом сил та натхнення.

Для забезпечення якісного відпочинку дітей, надання їм кваліфікованих та ефективних послуг у зміцненні здоров’я Придніпровська залізниця створила всі умови для якісного проживання і харчування, забезпечення охорони їх життя і здоров’я, санітарно-гігієнічний та протиепідемічний нагляд. Облаштувала медичні пункти, спортивні майданчики, відкриті водойми, санітарно – побутові приміщення тощо.

Так, протягом літнього періоду за здоров`ям дітей у таборах слідкують близько 50 кваліфікованих медичних працівників, медичні пункти яких оснащенні необхідними ліками та апаратами для надання різних видів фахової допомоги.

Нагадаємо, що цьогоріч Придніпровська залізниця запланувала оздоровити більше 4 тисяч дітей своїх працівників у дитячих закладах відпочинку «Маяк» (Арабатська стрілка), «Айвазовський» (м.Феодосія), «Сокіл» (Арабатська стрілка), «Юний локомотивець» (с.Великий Луг) та в пансіонаті ім. Ю.О.Гагаріна (м. Євпаторія).

Довідка: Згідно з Колективним договором підприємства працівники магістралі, їх діти та пенсіонери-залізничники отримують путівки за 20-30% від їхньої фактичної вартості.