slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровський залізничник - будь ласка, знижка! 25/7/2013

Пред’явивши посвідчення працівника Придніпровської залізниці, можна удвічі менше заплатити за діагностичне обстеження зору, а також замовити виготовлення окулярів із 30% знижкою.

З такою щедрою пропозицією виступив Дніпропетровський центр відновлення зору, що має майже 30-літню практику допомоги людям із вадами зору і де пацієнтам пропонують ортоптичне лікування, тобто корекцію та відновлення їхнього власного зору без хірургічного та медикаментозного втручання.

Інтерес до придніпровських залізничників - складова багаторічних зусиль фахівців Центру допомогти людям, які працюють в складних або несприятливих умовах, задля чого тутешні окулісти не один рік взаємодіють у питаннях лікування та профілактики зору персоналу з керівництвом промислових та інших підприємств Придніпров’я, а також відомчими профспілками.

Працівників магістралі має зацікавити не тільки ціна, але й той факт, що коректний індивідуальний підбір окулярів власного виготовлення в Центрі традиційно доповнюють контролем динаміки зору пацієнта під час їх носіння та, за потреби, сучасними лікувальними й профілактичними методиками, покликаними в ідеалі взагалі позбавити пацієнта необхідності носити окуляри або щонайменше максимально поліпшити його зір.

Важливо й те, що Центр готовий приймати у себе не тільки придніпровських залізничників, які мешкають у Дніпропетровську, але й їхніх криворізьких, запорізьких та кримських колег, ще й разом із родинами.