slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Інцидент з поїздом №225 Дніпропетровськ – Євпаторія обійшовся без постраждалих 5/8/2013

4 серпня 2013 року о 01.40 у межах станції Канкринівка Запорізької дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці стався інцидент із пасажирським потягом №225 сполученням Дніпропетровськ – Євпаторія у складі 19 вагонів.

Під час маневрових робіт, які виконувалися на швидкості 5-7 км\год, стався схід із рейок двох пасажирських вагонів (останнього – двома колісними парами, передостаннього – чотирма) без перекидання та нахилу вагонів.

Постраждалих серед пасажирів обох вагонів немає, руйнування колії не сталося.

Після переведення пасажирів із вагонів, що зазнали сходу, до інших поїзд №225 Дніпропетровськ – Євпаторія о 03:42 поїзд було відправлено зі станції Канкринівка за маршутом слідування.

Інцидент із потягом №225 став причиною затримки до 4-х годин близько двох десятків пасажирських потягів на Кримському напрямку (по непарній колії). Було організовано регулювання руху поїздів в обох напрямках по парній колії.

З 07.20 залізничний рух в обох напрямках повністю відновлено. Причини сходу з’ясовуються.

Прес-служба Придніпровської залізниці просить ЗМІ в підготовці своїх матеріалів по даному інциденту опиратись на офіційну інформацію, а також не ілюструвати їх фото з Інтернету, які не мають жодного відношення до подій на Запорізькій дирекції залізничних перевезень.