slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Користування камерами схову на залізничному вокзалі Дніпропетровськ-Головний 8/8/2013

Для зручності та комфорту пасажирів залізничний вокзал Дніпропетровськ-Головний пропонує скористатись автоматичними та стаціонарними камерами схову.

У липні поточного року до них на зберігання громадяни віддали 7 тис. 457 одиниць ручної поклажі (4 тис. 787 – до автоматичних, а 2 тис. 670 – до стаціонарних).

Залізничники нагадують правила використання камер схову.

Щоб скористатись автоматичною камерою, пасажиру треба придбати у комірника жетон, покласти речі всередину камери, з внутрішньої сторони на шифраторі набрати довільну комбінацію з однієї букви та тризначного числа, потім опустити жетон в отвір і зачинити комірку.

Для стаціонарної - досить просто віддати речі працівнику, який їх сам розмістить на вільному місці.

Якщо речі пасажира зберігаються у камерах схову понад встановлений термін без оплати, їх передають до комісійного складу незатребуваних речей.

Усі забуті на вокзалі Дніпропетровськ-Головний чи у вагонах речі пасажири зможуть отримати саме у камерах схову, заплативши за їх зберігання.

Довідка: вартість зберігання в автоматичній камері становить 10 грн за 2 доби, у стаціонарній - 14 грн за великогабаритну ручну поклажу (вагою більше 50 кг, понад один метр заввишки та 2 - завдовжки, або зверх розмірів комірки) та 12 грн - за решту речей. В останній речі зберігаються до 24.00.