slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Приміські поїзди продовжують псувати вандали 20/9/2013

Придніпровська залізниця продовжує зазнавати збитків від дій вандалів, що навмисно або бездумно псують рухомий склад приміських поїздів.

За 8 місяців 2013 року на підприємстві зафіксували 37 випадків псування та розобладнання приміського рухомого складу, в результаті чого шкоди на суму 33,9 тис. грн. зазнали 55 вагонів.

Найчастіше вандали розфарбують вагони, б’ють скло у них, псують деталі інтер’єру (зривають двері, відривають ручки, металеві рейки, шкодять обшивку сидінь тощо).

По кожному випадку псування та розобладнання рухомого складу направлені матеріали до лінійних органів міліції, у яких за підсумками 8 місяців знаходиться 10 кримінальних проваджень.

Придніпровська залізниця звертається до громадян із проханням відповідально ставитись до збереження рухомого складу та залізничної інфраструктури загального користування, не наражати на небезпеку себе та працівників, які забезпечують пасажирські перевезення.

Крім того, наголошуємо на тому, що зношеність приміських поїздів на підприємстві сьогодні становить 75-80%. Щоб утримувати їх у робочому стані, забезпечуючи приміські пасажирські перевезення, які на три чверті є соціальними, придніпровським залізничникам доводиться докладати значних зусиль і витрачати великі кошти.