slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця практично завершує підготовку своїх об’єктів до роботи у холодну пору року 25/9/2013

Придніпровська залізниця ретельно готується до роботи в осінньо-зимовий період, аби на потрібному рівні та без збоїв задовольняти потреби своїх пасажирів та вантажовідправників. Наразі 90% об’єктів підприємства готові до роботи у холодну пору року, на їх підготовку вже направлено 456,5 млн грн.

Зокрема, залізничники відремонтували 2 тис 847 виробничих будинків та споруд, 27 тис 880 кв м покрівлі, 998 систем опалення приміщень та 7 систем вентиляції, 639 одиниць автотранспорту, 9 тис 799 інструментів та інвентарю, підготували 64 козлових кранів та кранів на залізничному ходу.

Крім того на підприємстві налагодили 607 котелень виробничої сфери, відремонтували та налагодили 49,6 км тепло-, електромереж і паропроводів, 320,3 км систем водопостачання та каналізації.

Зробили необхідний ремонт житлових будинків, гуртожитків, котелень та теплових мереж соціальної сфери, ретельно працюють над підготовкою рухомого складу електровозів, тепловозів, електропоїздів, пасажирських та вантажних вагонів.

Тривають закупівлі теплого спецодягу та спецвзуття для залізничників, які працюють на відкритому повітрі.

Крім того, підприємство повністю забезпечене вугіллям для видачі працівникам та пенсіонерам. Майже 100% готові до роботи у зимових умовах пункти обігріву, гардеробні, душові кімнати та приміщення для сушіння спецодягу.