slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Працівники ВОХР не допустили розкрадання майна та вантажів підприємства 14/10/2013

Завдяки злагодженим діям та професійності працівників відомчої воєнізованої охорони (ВОХР) Придніпровської залізниці за минулий тиждень удалось попередити ряд крадіжок, які могли б спричинили негативні наслідки у роботі магістралі та завдати шкоди її репутації надійного перевізника.

Зокрема, 7 жовтня під час оперативно-профілактичних заходів на станції Девладове оперативна група стрілецької команди Кривий Ріг-Головний спільно з працівниками Софіївського РВ ГУМВС України в Дніпропетровській області попередила крадіжку 45 метрів рейки з під’їзної колії Мар`єдмитрівського щебеневого кар`єру. «На гарячому» спіймали 2-х непрацюючих громадян, у яких вилучили газовий різак зі шлангами та балонами. Крадіїв передали до Софіївського райвідділу ГУМВС України в області, рейки - до Криворізької дистанції колії.

А 10 жовтня під час оперативно-профілактичних заходів на станції Сокологірне оперативна група стрілецької команди Мелітополь затримала непрацюючу громадянку, яка намагалась викрасти 100 кг вугілля, скинутого з вагона. Жінку разом із вкраденим майном передали до лінійного відділу міліції на станції Мелітополь.

Загалом у період з 7 по 13 жовтня 2013 року працівники ВОХР попередили 12 крадіжок вантажів і майна залізниці на суму 12,5 тис. гривень, за підозрою у їх скоєнні затримали 9 осіб.