slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Магістраль повністю готова до роботи у холодну пору року 31/10/2013

Придніпровська залізниця завершила підготовку своєї інфраструктури, рухомого складу та персоналу до безперебійного та безпечного обслуговування пасажирів і клієнтів в осінньо-зимовий період.

На підприємстві виконано комплекс робіт на загальну суму майже 495 млн. гривень. Серед специфічних заходів підготовки до зими: ремонт колії (178 км), контактної мережі (595 км), ремонт та підготовка пневмообдувки (майже 2,4 тис. од.) та електрообігріву (234 од.) стрілочних переводів, систем централізованого блокування та зв’язку (на 6 тис. стрілочних переводів та більш як на 2, 8 тис. км перегонів), колійної снігоприбиральної техніки (близько 40 од.), а також 23 електровозів, 9 тепловозів, 43 секцій електропоїздів, майже 1,4 тис. вантажних вагонів, тощо.

До зими підготовлені і 2 тис. 997 виробничих будівель та споруд, в яких оновлено понад 3,2 тис. кв. м покрівель, відремонтовано та налагоджено понад тисячу опалювальних мереж, несправні системи вентиляції і теплові завіси.

Завершено підготовчі роботи і по енергетичному господарству, де відремонтовано та налагоджено 632 котельні, 50 км тепло-, електромереж і паропроводів, понад 328 км водогонів та каналізаційних систем.

З теплом усі житлово-комунальні та соціальні об’єкти залізниці: відремонтовано 5 житлових будинків, 6 гуртожитків та 3 котельні, що опалюють соціальну сферу, а для залізничників – 186 душових, 40 приміщень для сушіння одягу, 104 пункти обігріву.

Крім того, на підприємстві до роботи взимку готові 664 одиниці автотранспорту та 25 од. снігоприбиральної техніки, 67 козлових кранів та кранів на залізничному ходу, понад 10,5 тис. одиниць інвентарю.

Придніпровська залізниця у достатній кількості забезпечена вугіллям та мазутом, створений і необхідний запас обладнання та запчастин для ремонту рухомого складу в зимових умовах.

На придбання спецодягу та взуття, в тому числі й зимового, підприємство виділило цьогоріч понад 18,5 млн гривень. Усі, хто працює на відкритому повітрі, зокрема й 1570 «першозимників», повністю забезпечені теплими костюмами, шапками, рукавицями, взуттям. Крім цього, «першозимники» пройшли спеціальний курс підготовки.

Тренування проведено і для відпрацювання взаємодії оперативного персоналу залізниці в складних метеорологічних умовах, тож, упевнені придніпровські залізничники, зимова негода не стоятиме їм на заваді.