slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця продовжує оновлення вокзалів, станцій та пасажирських платформ 28/11/2013

Придніпровська залізниця впродовж 2013 року виконала значні обсяги робіт з ремонту та реконструкції вокзалів, станцій і пасажирських платформ.

Зокрема, цьогоріч зведено новий пасажирський вокзал на станції Рокувата (м. Кривий Ріг). Двоповерхова вокзальна споруда загальною площею 1642 кв. м розрахована на 250 місць і має всі сучасні переваги для пасажирів, у тому числі, й для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Поточні ремонтні роботи виконано на вокзалах Дніпропетровська (відремонтовано багажне відділення, обидві башти, вокзальні приміщення, триває реконструкція 5-ї пасажирської платформи), Сімферополя (оновлено фасад вокзалу), Севастополя (відремонтовано огорожу та фонтан на привокзальній площі, оновлено покриття 1-ї та 3-ї пасажирських платформ) та Джанкоя (відремонтовано вокзальну будівлю і технологічний перехід).

Крім того, з початку 2013 року на підприємстві провели роботи з реконструкції та ремонту 118 вокзально-станційних комплексів та 98 пасажирських платформ на території Дніпропетровської, Запорізької областей та АР Крим.

Загальна вартість виконаних робіт склали майже 43 млн гривень.