slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Вокзали залізниці готуються у святкові дні порадувати пасажирів 13/12/2013

Придніпровська залізниця розпочала активну підготовку своїх вокзальних комплексів до новорічних та різдвяних свят.

До 25 грудня на усіх вокзалах магістралі встановлять ялинки, які радуватимуть око пасажирів та відвідувачів, даруватимуть їм гарний настрій. Зокрема, вокзал Дніпропетровськ-Головний прикрашатимуть аж вісім ялинок: велика - у центральному вестибюлі, ще сім - у сервіс-центрі, кімнатах відпочинку, залах очікування, кімнаті для пасажирів з дітьми тощо. Три ялинки встановлять у будівлі вокзалу Запоріжжя-1, десять – на вокзалі Сімферополь, по дві – у Севастополі та Джанкої, по одній на вокзалах Керч, Феодосія та ін.

Усі вокзальні приміщення, де обслуговуються пасажирів, прикрасять святковою атрибутикою – гірляндами, фігурними паперовими виробами, блискітками тощо. На інформаційних табло пасажири зможуть додатково прочитати привітання з новорічними та різдвяними святами, ще й почути теплі побажання здоров’я та добробуту по гучномовному зв’язку.

Аби кожен громадянин зміг вчасно дістатись до потрібного йому пункту, отримати повну інформацію щодо спланованої поїздки, на вокзалах вже зараз розміщують візуальну інформацію про призначення додаткових поїздів та вагонів, наявність вільних місць на передсвяткові та святкові дати, з цих питань пасажирів інформують і по гучномовцю. А щоб уникнути прикрих непорозумінь у святкові дні, транслюється також постійне нагадування про необхідність мати при собі ті чи інші документи для виїзду залізницею за кордон, під час подорожі з дітьми тощо.

Крім того, враховуючи традиційне збільшення пасажиропотоку та кількості бажаючих придбати квитки, на підприємстві підготували до роботи у передсвяткові та святкові дні 28 додаткових квиткових кас, які обслуговуватимуть громадян у дальньому сполученні.

Магістраль подбала і про безпеку своїх пасажирів. У дні зимових свят усі вокзали та станції посилено патрулюватимуть співробітники УМВС України на Придніпровській залізниці. А для стабільної роботи за можливих складних погодних умов у структурних підрозділах підприємства напоготові снігоприбиральна техніка, компресорні установки, потрібний для подолання наслідків негоди інструмент та інвентар.