slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні колеги! 27/12/2013

Стало доброю традицією, що у передноворічні дні ми підбиваємо підсумки року, який минає, радіємо його перемогам та здобуткам, намічаємо нові плани.

2013-й рік прожито недарма. Він був насичений важливими подіями, напруженою працею, збагатив нас новим життєвим та професійним досвідом, подарував радість щасливих зустрічей і відкриттів, нових друзів та здолані вершини.

У ці світлі святкові дні щиро бажаємо Вам, щоб усі проблеми й труднощі року, який минає, гіркота мрій та надій, що не справдились, неприємні тривоги та хвилювання зостались у минулому.

Нехай новий рік буде для Вас щедрим на цікаві плани і творчі успіхи, яскравим та незабутнім, принесе нові перемоги, впевненість у собі, у своїх силах, у правильності шляху, яким ми з Вами йдемо, дасть сили та енергію, щоб гідно подолати його.

Нехай новорічні та різдвяні свята подарують Вам посмішки друзів, гарний настрій, потішать блиском вогнів на ялинках, дзвоном келихів за святковим столом, де зберуться близькі Вам люди.

Хай 2014-й рік принесе радісні зміни, приємні сюрпризи, благополуччя – у Ваші родини і трудові колективи, добробут та стабільність – у нашу державу.

Нехай у Ваших душах ніколи не згасне вогник віри, надії та любові, доброта живе у серцях, а мудрість – у думках.

Веселих і радісних усім свят!

З повагою

Начальник Придніпровської залізниці І.В. Гладкіх

Голова Дорпрофсожу О.В. Букреєв