slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізничники проведуть для школярів місячник безпеки 13/2/2014

З метою попередження невиробничого травматизму в 2014 році на Придніпровській залізниці заплановано виконати низку організаційно-технічних заходів. Зокрема, забезпечити регулярне сповіщення пасажирів вокзалів та станцій за допомогою гучного зв’язку про правила безпеки, прибуття-відправлення рухомого складу та маневрові роботи; провести ремонт залізничних переїздів та приладів зовнішнього освітлення станцій, переїздів та посадочних платформ тощо.

У місцях перетину залізничних колій автотранспортом та пішоходами буде встановлено інформаційні стенди попереджувального змісту.

Окрім того, цьогоріч передбачено проведення місячника профілактично-роз’яснювальної роботи із запобігання випадкам травмування на залізничному транспорті серед учнів навчальних закладів, розташованих у районах, прилеглих до залізничної колії.

Завдяки профілактичній роботі, яку на підприємстві ведуть постійно, у січні 2014 року кількість травмованих осіб, не пов’язаних із виробництвом, зменшилася на 45% порівняно з аналогічним періодом минулого року - 5, з яких 3 зі смертельними наслідками, проти 11, з яких 8 - зі смертельними наслідками (у тому числі й одна дитина). Цьогоріч випадків травмування неповнолітніх на залізниці не було.