slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Увага: Ваша допомога врятує людське життя! 15/4/2014

На Придніпровській залізниці добре знають і шанують за професіоналізм, відкриту та щиру вдачу, оптимізм і життєлюбність заступника начальника медичної служби Тетяну Шистопал.

Лікар-педіатр з 35-річним стажем, заслужений лікар України, вона допомогла сотням залізничників, членів їхніх родин, пересічним дніпропетровцям та жителям інших регіонів України.

Сьогодні допомога життєво необхідна самій Тетяні Петрівні. На початку 2014 року жінці, яка страждала від нестерпного головного болю, поставили діагноз – лімфома головного мозку та центральної нервової системи. Зважаючи на швидке погіршення стану хворої, її терміново прооперували в медичному центрі «Ассута Рамат А-Хаяль» (Тель-Авів), куди звернулися її рідні.

На жаль, після операції зафіксовано появу нових осередків ракової пухлини, через що Тетяні Петрівні призначили більше десяти курсів хіміо- та променевої терапії. Перші з них уже дали позитивний результат.

Чималі кошти на рятівне для дорогої їм людини лікування спільними зусиллями збирала родина Т.Шистопал, її друзі та колеги-медики. Однак потреба в грошах, яка все ще залишається гострою, вже перевищує фінансові можливості близьких Тетяни Петрівни.

Наразі вони з надією звертаються по допомогу до всіх небайдужих і милосердних: кожна пожертвувана Вами гривня допоможе врятувати Тетяні Петрівні життя, наблизить мить, коли вона повернеться до друзів та рідних.

Номер карткового рахунку в Приватбанку доньки Т.П. Шистопал 5211537341928468, контактні телефони 094 7112962 або 067 2578521 (Ганна Миколаївна Рєзнікова).