slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Квітень 2014 року на магістралі був спокійнішим за торішній 13/5/2014

Протягом квітня 2014 року на Придніпровській залізниці було зареєстровано 6 випадків незаконного втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту (проти 8 таких випадків за аналогічний період минулого року).

Зокрема, зафіксовано три спроби розобладнання рухомого складу, пристроїв та споруд магістралі; по одній – умисного перекриття руху поїздів сторонніми особами та розкрадання вантажів із вагонів. Також надійшло одне повідомлення про встановлення вибухових пристроїв на залізничних об’єктах.

Унаслідок несанкціонованого втручання сторонніх осіб у роботу магістралі у квітні 2014 року було затримано 4 потяги сумарно на 3 год 10 хв. Як відзначають у апараті безпеки руху поїздів і автотранспорту, цей показник більш ніж уп’ятеро менший за торішній (21 потяг на 14 год 39 хв відповідно).

Попри позитивну статистику, придніпровські залізничники вкотре застерігають громадян: незаконні втручання у діяльність залізничного транспорту не лише є причиною затримки руху пасажирських та вантажних потягів, але й можуть викликати аварійну ситуацію, небезпечну для життя і здоров'я пасажирів та працівників магістралі.

Несанкціоноване втручання у діяльність залізничного транспорту передбачає як адміністративну відповідальність (накладення штрафу), так і кримінальну (позбавлення волі на визначений термін).