slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця готує свої оздоровниці до літнього сезону 15/5/2014

На Придніпровській залізниці готують відомчі оздоровниці до першого заїзду відпочивальників.

У пансіонатах «Запоріжжя» та «Прибій», дитячому оздоровчому таборі «Сокіл» та на базі відпочинку «Січ» (Запорізька область) наближаються до завершення ремонтні роботи у житлових корпусах, санітарно-побутових та службових приміщеннях, облаштовується територія та пляжі, перевіряється стан водогонів, каналізаційних та електромереж, справність автоматичних протипожежних систем та ін. Щоденно у різних роботах на території залізничних закладів відпочинку задіяно понад 200 чоловік.

Триває робота з укомплектування відомчих оздоровниць кваліфікованим медичним та обслуговуючим персоналом, а також педагогічними кадрами – дитячого табору.

Цьогоріч на підготовку своїх оздоровниць до літнього сезону Придніпровська залізниця запланувала спрямувати 3 млн 950 тис. гривень. Попри фінансові труднощі, працівники магістралі (як теперішні, так і ті, хто знаходиться на заслуженому відпочинку) сплачуватимуть лише частину вартості путівок (10-30%), решту компенсуватимуть підприємство, відомчі профспілки та регіональні відділення Фонду соціального страхування від тимчасової втрати працездатності.

Заплановано, що сезон відпочинку 22 травня «відкриють» пенсіонери-залізничники.