slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізничники надають допомогу особам, тимчасово переміщеним зі східних регіонів України 23/6/2014

Придніпровські залізничники миттєво відгукнулися на звернення благодійного фонду «Допомога Дніпра», який у Дніпропетровську надає допомогу особам, тимчасово переміщеним з Криму, Луганщини та Донбасу.

Лише впродовж одного робочого дня працівники управління Придніпровської залізниці принесли колегам, які з власної ініціативи та за підтримки об’єднаної профспілки служб управління взялися за збір коштів, майже 5,8 тис. грн.

За доброчинні внески придніпровських залізничників невідкладно були придбані 40 наволочок, по 20 підковдр, простирадл та 20 рушників, а також канцтовари для ігрової кімнати та дитячі шкарпетки, які відразу ж передали працівникам фонду.

До речі, територіально фонд «Допомога Дніпра» сусідить із будівлею головного офісу Придніпровської магістралі, тож працівники залізниці не тільки могли діяти оперативно, але й мали змогу особисто принести тимчасовим переселенцям потрібні їм речі чи продукти. Наприклад, працівниці служби комерційної роботи та маркетингу порадували дітвору з Криму, Луганської та Донецької областей свіжими фруктами.

Добровільний збір коштів для допомоги особам, тимчасово переміщеним з Криму, Луганщини та Донбасу, серед придніпровських залізничників триває.