slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Залізниця надає допомогу вимушеним переселенцям зі Сходу – безоплатне перевезення та можливість скористатися вокзальними кімнатами відпочинку 7/10/2014

Як повідомили у пасажирській службі Придніпровської залізниці, з 30 травня до 3 жовтня 2014 року безкоштовним проживанням у вокзальних кімнатах відпочинку скористалися 453 вимушені переселенці зі Сходу. Серед них 200 дорослих, решта - діти. Зокрема, 91 матері та 118 неповнолітнім надали короткочасний прихисток у кімнатах відпочинку вокзалу Дніпропетровськ-Головний; на вокзалі Запоріжжя-1 цією послугою скористалися 64 дорослих та 72 дітей, у Бердянську - відповідно 45 та 63 осіб.

Ще одним затребуваним напрямком допомоги тим, хто залишає зону АТО та тимчасово окуповану територію східних регіонів України є безоплатні залізничні перевезення, що передбачають також безкоштовне надання пасажирам постільної білизни та чаю в дорозі. Станом на 2 жовтня залізницями України, в тому числі й Придніпровською, було перевезено 11 тис. 323 пасажирів цієї категорії на загальну суму 1 млн 189,4 тис.грн. Замовити безоплатне перевезення та оформити залізничний квиток вимушені переселенці можуть, звернувшись до квиткових кас або регіонального штабу Державної служби з надзвичайних ситуацій.