slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До професійного свята заохотили 354 придніпровських залізничників 4/11/2014

З нагоди Дня залізничника на Придніпровській магістралі вітали кращих працівників, яких заохочено високими урядовими та відомчими відзнаками.

Звертаючись до присутніх, в.о.начальника залізниці Юрій Тищенко зазначив, що попри складну ситуацію в країні та у залізничній галузі, відчутне падіння обсягів вантажних та пасажирських перевезень, придніпровські залізничники докладають зусиль, щоб забезпечити стабільне функціонування усіх галузей економіки України, безперебійну роботу рідного підприємства, зв’язки між різними регіонами України, задовольнити потребу пасажирів та вантажовідправників у перевезеннях.

«У день професійного свята бажаю усім працівникам сталевих магістралей України, і Придніпровської зоерам, миру на нашій землі, можливості спокійно жити і працювати, добробуту - родинам і трудовим колективам, міцного здоров’я і віри в краще майбутнє», - підсумував своє привітання Ю.Тищенко.

Незважаючи на нелегкі часи, зобов’язання Колективного договору підприємства буде збережено, і придніпровські залізничники і надалі будуть соціально захищеними, - запевнив присутніх голова Дорожньої профспілкової організації Олександр Букреєв.

Загалом з нагоди професійного свята було заохочено 354 працівники підприємства (урядовими відзнаками – 2, відзнаками Міністерства інфраструктури України – 10, Укрзалізниці – 152, Придніпровської залізниці - 187, Подякою Дніпропетровського міського голови – 3).