slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

25/11/2014

Керівництво Дніпропетровської обласної ради подякувало придніпровським залізничникам за допомогу в перевезенні поранених військовослужбовців на оздоровлення до Польщі

Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод надіслав лист-подяку керівництву Придніпровської залізниці:

«Від мене особисто, депутатського корпусу, жителів Дніпропетровщини та родин поранених військовослужбовців прийміть найщиріші слова вдячності за надзвичайно потрібну допомогу у перевезенні поранених на оздоровлення до Польщі. Завдяки Вашим старанням, військовослужбовці з Дніпропетровщини відчули турботу та підтримку.

Ваше щире бажання допомогти ще раз доводить, що чужої біди не буває, що український народ єдиний як у хвилини радості, так і хвилини смутку.

Дякую за підтримку і допомогу! Бажаю Вам здоров’я, щастя, радості, миру та благополуччя».

Нагадаємо, що на Придніпровській залізниці підготували окремий пасажирський вагон, в якому 45 поранених у зоні АТО військовослужбовців днями відправилися до Львова, щоб звідти вирушити до Нижньої Сілезії. Влада цього польського воєводства зголосилася прийняти українських бійців на оздоровлення. Спецвагон, що перевозив поранених захисників, обслуговували кращі провідники магістралі, а посадку у поїзд № 41 сполученням Дніпропетровськ-Трускавець для зручності особливих пасажирів здійснювали з 1-ї високої платформи вокзалу.