slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У 2014 році на Придніпровській залізниці капітально відремонтували 18 залізничних переїздів 15/1/2015

У 2014 році придніпровські залізничники виконали комплекс робіт, спрямованих на підвищення безпеки залізничних переїздів та колій.

Зокрема, було проведено капітальний ремонт 18 залізничних переїздів, ще на 22-х вкладено нові переїзні настили зі збірного залізобетону. Залізничний переїзд ст. Оріхівська обладнали автоматичною світлофорною сигналізацією. На перегоні роз’їзд Орлянка – Таврійськ та поблизу ст. Новоолексіївка виконали модернізацію пристроїв переїзної автоматики. На переїзних світлофорах торік було встановлено 75 світлодіодних головок, що значно покращило видимість світлофорних сигналів.

Також у минулому році коштом залізниці було виготовлено 40 тис. флаєрів з правилами безпечного перетину залізничних переїздів, які розповсюдили у поїздах дальнього та приміського сполучення, квиткових касах вокзалів та серед водіїв та пішоходів безпосередньо на залізничних переїздах.

Утім, як зазначають в апараті безпеки руху та автотранспорту залізниці, визначальним чинником безпеки на залізничних переїздах та коліях залишається неухильне дотримання правил учасниками дорожнього руху. Так, винуватцями всіх дорожньо-транспортних пригод, які сталися на переїздах та коліях Придніпровської залізниці в 2014 році, були саме водії автотранспорту. Торік на переїздах та коліях магістралі зафіксували 9 ДТП, унаслідок яких одна людина загинула, п’ятеро травмовані (проти 7 – у 2013 році з трьома травмованими (+28,6%).