slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

За зимові свята дитячі залізниці Придніпровської магістралі перевезли близько 4,5 тисячі пасажирів 21/1/2015

Протягом зимових шкільних канікул, з 27 грудня 2014 р. по 10 січня 2015 р., Дніпропетровська дитяча залізниця перевезла близько 1,5 тис. дорослих та дітей. Її відвідувачі мали можливість помилуватися п’ятиметровою красунею-ялинкою, а також взяти участь у новорічних та різдвяних виставах, підготовлених юними залізничниками та їхніми інструкторами.

У цей період дитячу магістраль відвідала також група дітей з дитбудинків. Для них вихованці Малої Придніпровської провели екскурсію по станції і подарували залізничну подорож парком імені Л. Глоби, де базується залізниця.

Приймала гостей на свята і Запорізька дитяча магістраль: за цей час квитки на її потяги придбали близько трьох тисяч пасажирів. Дорослим та дітям пропонували подорож поїздом, а також завітати до розташованого на території залізниці зоокуточка.

Окрім традиційних новорічних вистав, вихованці Запорізької дитячої активно долучали гостей залізниці до пізнавальних заходів: влаштували брейн-ринг, під час якого 500 юних залізничників змагалися за звання кращого знавця правил безпеки на залізничних об‘єктах, а серед маленьких пасажирів провели конкурс малюнка на цю тему.