slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

До початку літньої експлуатації Придніпровська магістраль «оздоровить» пасажирські вагони та оновить у поїздах постільну білизну 30/3/2015

До початку сезону літніх перевезень на Придніпровській залізниці підготують 533 пасажирських вагони, з яких більше третини (194 од.) - із системами кондиціювання.

Під час щорічного весняного комісійного огляду фахівці пасажирського господарства проведуть комплекс заходів, спрямованих на «оздоровлення» пасажирських вагонів: зовнішнє миття кузовів, ревізію електро-, радіо- та холодильного обладнання, приводів генератора, ходових частин, автогальмівних та автозчепних пристроїв.

Заплановано також виконати поточний ремонт внутрішнього інтер’єру та санітарного обладнання, промивання систем водопостачання й очищення котельних відділень. Особлива увага приділятиметься справній роботі систем вентиляції та кондиціювання повітря, стану опускних дерев’яних рам вікон у пасажирських вагонах.

Як зазначили у пасажирській службі магістралі, у поїздах передбачене й оновлення постільної білизни. Зокрема, до літнього сезону буде замінено більш як 40 тисяч комплектів постелі, а також майже 9,3 тис. матраців – у купейних вагонах та СВ.

Загалом же до кінця 2015 року в поїздах дальнього сполучення Придніпровської залізниці заплановано оновити понад 91 тис. комплектів постільної білизни та більш як 15,4 тис. матраців.