slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Підготовка до літніх пасажирських перевезень 11/5/2011

Придніпровська залізниця готується до сезону літніх пасажирських перевезень, який розпочнеться 29 травня.

У цей період у приміському сполученні буде задіяно весь експлуатаційний парк електропоїздів магістралі - 62 одиниці або 499 вагонів.

На поточний момент традиційний весняний комісійний огляд уже пройшли 206 секцій електропоїздів, що становить 73,6% від загальної кількості. Особлива увага – рухомому складу, який перевозитиме дітей, питанням зовнішнього спецмиття вагонів, а також якості виконаних ремонтів.

Так, за 4 місяці поточного року на Придніпровській магістралі капітально відремонтовано 10 секцій електропоїздів, 568 - пройшли поточний ремонт. Ці роботи мають позитивно позначитись, насамперед, на безпеці перевезень. Крім того, всі приміські поїзди забезпечено необхідними засобами пожежогасіння, перевірено та полагоджено системи сигналізації. Сімдесят шість секцій електропоїздів обладнано системами аерозольного пожежогасіння та сигналізації СПОС «НИТКА».

Потішить пасажирів й те, що Придніпровська залізниця суттєво скоротила час перебування у дорозі електропоїзда підвищеного комфорту Дніпропетровськ-Донецьк-Дніпропетровськ. На черзі - поїзд підвищеного комфорту Дніпропетровськ-Харків-Дніпропетровськ.

При збільшенні приміського пасажиропотоку в напрямку Криму в літній період планується призначати поїзд Дніпропетровськ-Генічеськ.

До початку сезону літніх пасажирських перевезень усі локомотивні та поїзні бригади неодмінно пройдуть технічне навчання й підготовку з охорони праці з подальшою перевіркою знань.