slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У 1-му кварталі свою кваліфікацію підвищили більше 2 тис. придніпровських залізничників 7/5/2015

Від професійного рівня залізничників безпосередньо залежить якість пасажирських та вантажних перевезень, ефективна експлуатація залізничної інфраструктури, а головне – безпека руху. Тому на Придніпровській магістралі дуже велику увагу приділяють поглибленню фахових знань та навичок працівників усіх рівнів.

Як повідомляє служба кадрової та соціальної політики залізниці, протягом січня-березня поточного року у профільних вишах 1-4 рівнів акредитації свою кваліфікацію підвищила 231 особа з числа керівників та фахівців підприємства. За той же період 367 керівників та фахівців залізниці взяли участь у спеціалізованих семінарах, ще 329 пройшли курси цільового призначення.

У 1-му кварталі 451 залізничника направили опановувати нові чи суміжні професії, у тому числі 63 – з відривом від виробництва. Свій кваліфікаційний рівень підвищили 1075 робітників, з них 286 з них – поза робочим місцем.

Довідка: Навчання кадрів з відривом від виробництва на Придніпровській залізниці здійснюється у Дніпропетровському та Марганецькому центрах професійного розвитку персоналу. У цих закладах готують спеціалістів за 41 залізничною професією. Підготовкою працівників колійного господарства займається Золотоніська технічна школа.