slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Майже 200 придніпровських залізничників отримали нагороди до Дня Конституції 26/6/2015

В актовій залі головного офісу Придніпровської залізниці пройшли урочистості з нагоди 19-ї річниці Конституції України, на яких кращі працівники магістралі отримали високі галузеві нагороди та заохочення від керівництва підприємства.

Так, за сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий особистий внесок у виконання завдань з перевезення вантажів та пасажирів, упровадження нової техніки на залізничному транспорті, проявлений високий професіоналізм п’ятеро придніпровських залізничників отримали відзнаки Міністерства інфраструктури України, 67 були нагороджені Державною адміністрацією залізничного транспорту України, 126 - заохочені керівництвом Придніпровської залізниці. Виконавець робіт Дніпропетровського будівельно-монтажного експлуатаційного управління Михайло Циганков отримав Подяку Прем’єр-міністра України.

Вітаючи нагороджених в.о.начальника залізниці Юрій Тищенко сказав: - З прийняттям у 1996 році Основного Закону - Конституції України наша держава зробила свій головний вибір: ми хочемо жити в цивілізованій демократичній заможній країні, де кожній людині гарантовані права та свободи і де кожна людина знає і виконує свої громадянські обов’язки. Придніпровські залізничники гідно справляються зі своїми обов’язками перед суспільством - і у трудових лавах, і в лавах захисників України. Свідченням цього є високі нагороди, які щойно отримали кращі працівники залізниці.

Очільник магістралі побажав усім присутнім на урочистостях миру, благополуччя в родинах та трудових колективах, віри у свої сили та можливості, кращого майбуття.

Приємним подарунком для нагороджених також став виступ самодіяльних творчих колективів магістралі та фото на згадку.