slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Дитячий оздоровчий сезон на Придніпровській залізниці завершили подарунками на згадку 17/8/2015

У дитячій оздоровниці «Сокіл» Придніпровської залізниці завершено літній сезон, протягом якого у три зміни відпочили 1300 дітей працівників магістралі.

Про веселі будні на Азовському узбережжі, нових друзів та цікаве дозвілля юним відпочивальникам із родин придніпровських залізничників нагадуватимуть різнокольорові футболки, галстуки та кепі з логотипом Придніпровської залізниці. Такий подарунок від керівництва магістралі наприкінці останньої зміни отримала кожна дитина у таборі. Причому яскраву одіж підбирали на кожен розмір та зріст, тож дітвора не зніматиме її і вдома.

А ще очільник Придніпровської залізниці Іван Федорко, який завітав до відомчого оздоровчого закладу, щоб подивитися, як цього літа відпочивали діти працівників магістралі і що потрібно зробити, аби наступного року зробити відпочинок ще більш комфортним, корисним та цікавим, подарував «соколятам» новий телевізор. Тепер, коли у таборі з’явився ще один телевізор, суперечки за пульт дистанційного управління, шуткували вихователі, виникатимуть рідше.

Вітаючи юних мешканців залізничного дитячого «курорту», Іван Федорко зазначив, що радий бачити їх «здоровими, загорілими та гарними», бажає дітворі «відмінного навчання після відмінного відпочинку», а також по закінченні шкільного курсу чекає на нове поповнення у профільних залізничних вишах.

У відповідь «соколята» подарували гостям табору, серед яких були також представники профспілок, Запорізької дирекції залізничних перевезень та структурних підрозділів магістралі, дзвінкоголосі співи та веселі танці.

Оглядаючи дитячу оздоровницю, Іван Федорко дав високу оцінку зусиллям персоналу, насамперед, педагогічного колективу, який створив для юних відпочивальників дружню і творчу атмосферу, в якій кожна дитина змогла проявити свої таланти і здібності, відпочити та набратися сил.

Теплі слова пролунали і на адресу Дорожньої профспілкової організації та Запорізького теркому, які показали себе надійними партнерами керівництва Придніпровської залізниці щодо організації дитячого відпочинку влітку 2015 року. Зі спрямованої на оздоровлення дітей придніпровських залізничників суми у 3 млн 350 тис. грн профспілки цьогоріч профінансували дві третини.

У 2016 році, за словами очільника магістралі Івана Федорка, стоятиме завдання збільшити кількість дітей, які відпочиватимуть у відомчій дитячій оздоровниці, щонайменше на чверть, поліпшити умови їх перебування та урізноманітити табірне дозвілля.