slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця: спецодяг має бути таким, щоб працівник міг і хотів вдягати його щодня 9/9/2015

Господарювати грамотно та економно, однак не заощаджувати на простих трудівниках – одне з правил, яке дедалі міцніше приживається на Придніпровській залізниці. Такою була позиція керівництва магістралі і під час огляду зразків утепленого та захисного спецодягу, який представили вісім підприємств-учасників нещодавніх торгів.

Демонструвалися костюми типу «Гудок», «Зима», «Енергетик», «Колійник», окремо теплі брюки та куртки, фартухи, гумові чоботи, рукавиці. А оглянути їх і висловитися щодо якості, функціональності та дизайну прийшли начальники та головні інженери служб, фахівці з охорони праці і представники профспілок на чолі з керівником залізниці Іваном Федорком.

Очільника магістралі, який ретельно оглянув усі представлені зразки, цікавила не тільки щільність та водонепроникність, але й натуральність тканин, з яких виготовлено спецодяг, наявність на ньому достатньої кількості зручних кишень, капюшона, світловідбивних смуг, розумна довжина виробів, а також сучасний дизайн, легкість прання та прасування, співвідношення якості та ціни.

«Краще придбати менше, але якісніше, - зазначив Іван Федорко. – Спецодяг повинен бути гарним, зручним і міцним. Таким, щоб працівник міг і хотів одягати його щодень».

Не тільки керівник залізниці, але й представники служб, висловили свої зауваження та побажання до того спецодягу, який невдовзі постачатиметься у виробничі підрозділи. Так, головний інженер служби електропостачання Віктор Погорілий переймався, аби костюми енергетиків вироблялися з негорючих матеріалів, що вкрай важливо для спецодягу його підлеглих. А заступник голови Дорпрофсожу Андрій Лейко власноруч випробував міцність робочих рукавиць.

Продукція, яка набере найбільшу кількість схвальних відгуків фахівців, після усіх передбачених процедур, постачатиметься у структурні підрозділи Придніпровської залізниці.

«Хороші зразки є, я їх побачив. Думаю, до холодів одягнемо всіх наших працівників», - підсумував захід Іван Федорко.