slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровські залізничники-ветерани стали чемпіонами України з міні-футболу 16/9/2015

Вік - не завада відмінній спортивній формі та високим спортивним досягненням. Це якнайкраще довела футбольна збірна ветеранів Дорожнього фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» Придніпровської залізниці. Днями її члени стали чемпіонами України з міні-футболу (футзалу) у віковій категорії «60+», на який відправилися за підтримки об’єднаної профспілки служб магістралі.

Турнір уже 17-й рік поспіль проводить Аматорська футзальна ліга України. Змагання проходять по круговій системі, участь у них беруть найсильніші спортсмени-любителі з усіх куточків країни.

Цьогоріч учасниками турніру у вікових категоріях від 40 років та старше стали 28 команд. У своїй віковій підгрупі придніпровські ветерани-залізничники були неперевершеними і в напруженій грі вибороли «золоту» перемогу в одеської команди «Рішельє», яка складалася із екс-гравців футбольного клубу «Чорноморець».

За словами начальника ДФСК «Локомотив» Олександра Гордієнка, дорожній клуб і раніше посідав призові місця у всеукраїнських чемпіонатах. Однак цього року придніпровські спортсмени показали просто надзвичайні результати. Після п’яти напружених матчів залізнична збірна підтвердила свою перевагу над супротивниками, забивши вирішальний гол у матчі з одеситами та вигравши у них із рахунком 1:0. Серед гравців найбільше відзначилися колишній слюсар Ніпопольського моторвагонного депо Віктор Грищенко - як чудовий воротар та машиніст локомотивного депо станції Нижньодніпровськ-Вузол Анатолій Чижко - як найкращий захисник.