slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Вагонники Придніпровської магістралі стали призерами галузевого змагання 21/9/2015

Придніпровські залізничники вкотре довели гідний рівень своїх професійних знань та навичок. Днями оглядачі-ремонтники вагонів Придніпровської залізниці були визнані серед кращих у галузевому змаганні.

Конкурс проходив 15-16 вересня у вагонному депо Кременчук Південної залізниці. Традиційно змагання складалися з двох етапів. Під час теоретичної частини залізничники мали за годину відповісти на 60 тестових запитань, а також правильно заповнити довідку про справність гальмівного пристрою ВУ-45.

Демонструючи свої практичні навички, учасники конкурсу повинні були за 10 хвилин оглянути три вантажних вагони і виявити в них технічні несправності. Стільки ж часу комісія виділяла на те, щоб замінити на вагоні авторегулятор та перевірити автозчепний пристрій.

За підсумками конкурсу команда Придніпровської залізниці отримала почесне третє місце. До її складу входили: Андрій Розторгуєв (експлуатаційне вагонне депо Батуринська), Анатолій Філоненко (експлуатаційне вагонне депо Нижньодніпровськ-Вузол), Сергій Любименко (вагонне депо Запоріжжжя-Ліве).