slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці провели службове розслідування за інформацію ЗМІ про відмову учасникові АТО в посадці до поїзда 23/9/2015

Придніпровська залізниця провела службове розслідування інциденту, про який ідеться у публікації Інтернет-видання «Тарасова правда», щодо відмови провідника поїзда № 120 сполученням Запоріжжя-Львів у посадці військовослужбовцю, що пред’явив посвідчення учасника АТО.

Під час службового розслідування інформація Інтернет-видання підтвердилася. Провідник вагона, до якого по станції Запоріжжя намагався здійснити посадку учасник АТО, своїми діями порушила вимоги розпорядження Укрзалізниці щодо сприяння в організації проїзду учасників антитерористичної операції, а також Інструкції провіднику пасажирських вагонів, що й призвело до конфліктної ситуації.

Провідника поїзда № 120 Запоріжжя-Львів притягнено до дисциплінарної відповідальності – їй оголошено догану. Начальника поїзда попереджено про недостатній контроль за дотриманням членами поїзної бригади своїх посадових обов'язків. З усіма поїзними бригадами залізниці проведено додаткові інструктажі щодо безумовного виконання вимог нормативних документів, а також дотримання етичних норм під час обслуговування пасажирів.