slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Зобов’язання колективного договору Придніпровської залізниці за І-е півріччя 2015 року в основному виконано 28/9/2015

У січні-червні 2015 року керівництво Придніпровської залізниці спрямувало на виконання зобов’язань колективного договору підприємства майже 291 млн грн. Це стало можливим завдяки позитивним результатам господарської діяльності залізниці, зокрема виконанню планових показників з обсягів перевезень вантажів та пасажирів.

Так, за перші шість місяців 2015 року на заходи з охорони праці на залізниці було направлено понад 19 млн грн, з них 4,5 млн грн – на забезпечення залізничників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

На господарське утримання, капітальний та поточний ремонти відомчих оздоровчих закладів, закладів спортивного та культурного призначення та двох дитячих залізниць (Дніпропетровської та Запорізької) за цей час спрямували майже 13 млн. грн, медичним закладам надано фінансову допомогу в сумі близько 2 млн грн.

Матеріальна допомога працівникам та пенсіонерам залізниці на добровільне медичне страхування (50% від суми страхового внеску – для працюючих та 100% – для пенсіонерів) у I-му півріччі склала майже 20 млн грн.

На придбання пільгових путівок до відомчих оздоровчих закладів для працівників залізниці, їх дітей, ветеранів війни, праці, пенсіонерів, працівників медичних закладів, які обслуговують підприємство, за цей час було виділено 2,4 млн грн, стільки ж – на придбання санаторних путівок.

Це дало можливість оздоровити в оздоровницях магістралі 3174 працівників залізниці, направити на санаторно-курортне лікування 815 осіб, 1300 дітей працівників та 296 пенсіонерів-залізничників.

Залізниця також матеріально підтримувала своїх працівників, мобілізованих на військову службу, поранених під час бойових дій, та родини загиблих. На ці цілі було спрямовано 386 тис. грн.

Крім того, залізничники отримували матеріальну допомогу при щорічних відпустках і виході на пенсію.

Рівень середньомісячної заробітної плати на залізниці проти І-го півріччя 2014 року зріс на 1,6%, у т.ч. по перевезеннях – на 1,3%. Середньомісячна заробітна плата на підприємстві склала 4, 3 тис. грн.