slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

За тиждень охорона Придніпровської магістралі вберегла від розкрадання майна та вантажів більш ніж на 62 тис грн. 28/9/2015

З 21 по 27 вересня 2015 року працівники воєнізованої охорони Придніпровської залізниці запобігли п’яти спробам розкрадання вантажів та майна підприємства на суму понад 62 тис грн., було затримано одного зловмисника.

Так, 21 вересня оперативна група стрілецької команди П’ятихатки-Стикова попередила розукомплектування верхньої будови колії. Уранці, ще затемна, на станції П’ятихатки сторонні особи намагалися вкрасти 5 метрів контррейки, про що воєнізовану охорону залізниці повідомив майстер колії. Побачивши бійців ВОХР, крадії покинули свою «здобич» і втекли. Сума орієнтовного збитку - 1000 гривень.

22 вересня стрілецька команда Кривий Ріг-Головний запобігла розкраданню 4,7 т металопрокату, який перевозила залізниця. На станції Пічугіне невідомі намагалися скинути з вагона 40 металевих балок завдовжки 12 метрів кожна. Зловмисників помітив машиніст і негайно сповістив про них воєнізовану охорону залізниці. Орієнтовна вартість вантажу, вбереженого ВОХРівцями від розкрадання, становить 60 тис. гривень.