slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця пропонує комфортабельні подорожі вагоном-салоном 2/10/2015

Придніпровська залізниця пропонує нову послугу – оренду окремого вагона для родинної чи ділової подорожі. Вагон-салон можна замовити на бажану дату та напрямок, часових обмежень для VIP-поїздки немає - все за бажанням клієнта.

Вагон-салон – це сучасна затишна і комфортабельна «квартира на колесах» з усіма вигодами. До послуг клієнтів дві спальні, кабінет зі спальним місцем, конференц-зала, де можна проводити ділові зустрічі, святкувати з друзями чи родиною, просто відпочивати, а також кухня і туалетна кімната з душовою кабінкою.

Вагон-салон облаштовано системами кондиціювання повітря, що дозволяє підтримувати у ньому комфортну для подорожуючих температуру, сучасною теле- , відео- та музичною апаратурою.

У вагоні-салоні пасажирів ненав’язливо і люб’язно обслуговуватиме досвідчений персонал: приготує смачні страви, накриє на стіл, виконає прибирання у купе тощо.

Подорожувати вагоном-салоном не тільки зручно і практично, але й оригінально та романтично, що, безсумнівно, оцінять найвимогливіші клієнти.

Замовити вагон-салон можна, звернувшись за телефоном (056)793-53-15. Вказавши бажану дату подорожі та її напрямок, клієнти отримають розрахунок вартості й відповіді на всі питання, що їх цікавлять.