slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

ШАНОВНІ КЛІЄНТИ! 6/11/2015

З метою забезпечення початку функціонування та фінансово-господарської діяльності публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» (далі - ПАТ «Укрзалізниця»), проведення підготовчих робіт щодо укладання з регіональною філією «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» додаткових угод до діючих договорів:
- про організацію перевезення вантажів та проведення розрахунків за перевезення та надані залізницею послуги;
- про надання послуг з відстою власних (приватних) порожніх вагонів на коліях погоджених станцій залізниці;
- агентських договорів;
- договорів про експлуатацію залізничних під'їзних колій;
- договорів про подачу і забирання вагонів;
- інших.
повідомляється, що на виконання п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від 02.09.2015 № 732 «Питання публічного акціонерного товариства «Українська залізниця», яка набула чинності 29.09.2015, в установленому порядку 21.10.2015 проведено державну реєстрацію ПАТ «Укрзалізниця» (код згідно з ЄДРПОУ 40075815), яке згідно із Законом України «Про особливості утворення публічного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування» є правонаступником Укрзалізниці та підприємств і установ, реорганізованих шляхом злиття відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.06.2014 № 200 «Про утворення публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

Перелік підприємств та установ, правонаступником яких є ПАТ «Укрзалізниця», наведено у додатку 1 до вищезазначеної постанови Уряду.

ПАТ «Укрзалізниця» розпочне свою фінансово-господарську діяльність з 01.12.2015. Оскільки ДП «Придніпровська залізниця» входить до зазначеного переліку, інформуємо, що з 01.12.2015 всі права і обов’язки за договорами, укладеними з ДП «Придніпровська залізниця», перейдуть до ПАТ «Укрзалізниця».

Враховуючи вищевикладене, необхідно забезпечити укладання додаткових угод або переукладання зазначених вище договорів.