slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця відкриває новий будинок відпочинку локомотивних бригад на станції Запоріжжя-2 21/12/2015

Двадцять другого грудня на Придніпровській залізниці відкриють новий будинок відпочинку локомотивних бригад на станції Запоріжжя-2.

Тривалий час машиністи та їх помічники, які потребували перепочинку під час довгих поїздок, користувалися досить незатишним і незручним приміщенням, орендованим залізницею у привокзальному районі.

Рішення створити членам локомотивних бригад більш комфортні умови було прийняте керівництвом залізниці у рамках оголошеної на підприємстві програми «Людина для людини», яка передбачає якісні зміни у підходах до сан- побуту трудівників.

Усі роботи в просторій одноповерховій будівлі, яку раніше займав один із банків, було розпочато в останній декаді жовтня. За короткий термін будівельники виконали цілий комплекс робіт – ремонтних, сантехнічних, електричних, оздоблювальних та ін. Результатом напруженої півторамісячної праці став затишний бригадний дім на десять кімнат та 28 койко-місць, із приміщенням для приймання їжі, пральнею, душовими і туалетами, залою для відпочинку і релаксації. Усі кімнати – сучасно вмебльовані, до речі, меблями, виготовленими на залізниці, у спеціалізованих цехах. Є можливість розігріти їжу, помитися, випрати чи попрасувати речі, переглянути телевізор чи спокійно почитати, зручно виспатися. Усюди в будинку – по-домашньому затишно і, що сьогодні вельми актуально, тепло.

В.о. начальника залізниці Іван Федорко дав високу оцінку роботі служб, причетних до облаштування бригадного дому Запоріжжя-2. «Ви добре зробили хорошу справу», - сказав він, ретельно оглядаючи кожне приміщення перед відкриттям.

Користуватися будинком відпочинку для короткочасного відпочинку будуть локомотивні бригади з Дніпропетровська, Кривого Рогу, Мелітополя, Полог та Харкова.