slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Шановні колеги! 29/12/2015

Щиро вітаю вас із Новим роком і Різдвом Христовим!

Новорічні свята – символ дитячої радості, родинного єднання та затишку. Тисячі українців планують сімейні мандрівки в цю пору. А ми, залізничники, піклуємося, щоб усі заплановані поїздки були приємними та комфортними.

Цей рік був сповнений надзвичайно важливих змін у роботі залізничної галузі. Рішучі кроки на шляху реформування вже зроблено. Наразі ми всі, шановні колеги, – творці майбутнього Укрзалізниці – такої, яка відповідатиме європейським стандартам. У наступному році нас чекають нові вершини та звершення.

Найтепліші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим – ветеранам галузі! Ви віддали залізниці багато років. Дякуємо вам за неоціненний досвід і слушні поради. Ми намагатимемося стати вам гідною зміною, спрямовуючи зусилля на впровадження європейських стандартів у роботу залізниці, реформуючи її в сучасну та потужну компанію. Бажаю вам активного довголіття в приємному оточенні найдорожчих людей. Нехай вас тішать добробут і родинна злагода.

Веселих вам свят у родинному колі та в компанії друзів. Приємних новин, цікавих подорожей, уваги й любові близьких людей і тільки бажаних змін у житті!

В.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» О.В. Завгородній