slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У 2015 році підвищили свою кваліфікацію майже 14 тис. придніпровських залізничників 26/1/2016

На Придніпровській магістралі приділяють значну увагу підвищенню рівня фахових знань, умінь та навичок працівників.

Так, у 2015 році професійну майстерність удосконалили 13 982 придніпровські залізничники. Із них 1608 підвищували свою кваліфікацію як керівники та спеціалісти на довгострокових курсах у профільних вишах 1-4 рівнів акредитації, ще 1523 працівники взяли участь у спеціалізованих семінарах, а 1117 - пройшли курси цільового призначення безпосередньо на залізниці. Свій кваліфікаційний рівень підвищили також 7439 робітників, 858 з них - у навчальних закладах залізничного спрямування.

Торік майже 2,3 тис. придніпровських залізничників, причетних до перевезень небезпечних вантажів, пройшли спеціальне навчання на базі Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна. Окрім цього, на магістралі перепідготували за новими та суміжними професіями 1941 залізничника, у тому числі 553 - поза робочим місцем.

Довідка:

Підвищення кваліфікаційного рівня керівників та спеціалістів Придніпровської залізниці відповідно до укладених договорів проводилося у вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації - Київському електромеханічному коледжі ім. М.Островського, Одеському та Харківському коледжах транспортних технологій, Чернівецькому та Вінницькому транспортних коледжах, та у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівня акредитації - Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна, Українському державному університеті залізничного транспорту, Державному економіко-технологічному університеті транспорту.

Підготовку залізничників робітничих професій здійснювали Дніпропетровський та Марганецький центри професійного розвитку персоналу залізниці. Колійників готувала також Золотоніська технічна школа.