slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Вокзал Дніпропетровськ пропонує багажні перевезення 27/1/2016

Вокзал Дніпропетровськ-Головний пропонує громадянам та організаціям багажні перевезення - як можливість за будь-яких погодних умов безпечно і швидко транспортувати великі обсяги вантажу на значні відстані та за прийнятну ціну.

Місткість багажних вагонів – до 130 кубометрів, вантажопідіймальність – до 25 тонн. Тож це один із зручних способів перевезти негабаритні та великовагові вантажі.

Утім, до перевезення приймаються будь-які вантажі вагою від 10 кг, окрім заборонених Правилами перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України.

Кожен багажний вагон супроводжує провідник, завданням якого є приймання (здавання) вантажу, а також забезпечення його схоронності на шляху прямування.

Клієнту не потрібно уточнювати або онлайн контролювати місце і час доставки. Пасажирські поїзди, у складі яких є багажні вагони, курсують за чітким розкладом, а отримувачу заздалегідь повідомляють, де саме на станції призначення він або його представники можуть забрати вантаж.

Оскільки багажні вагони курсують у складі пасажирських поїздів, чекати повного завантаження багажного вагона, як у інших вантажоперевізників, також не потрібно. Клієнту ще й допоможуть вибрати оптимальний маршрут транспортування вантажу.

Крім перевезення вантажів багажними вагонами, вокзал Дніпропетровськ-Головний надає клієнтам послугу з перевезення легкового автотранспорту спеціальними вагонами-автомобілевозами. Детальніше про перевезення вантажів багажним вагоном, а також курсування вагона-автомобілевоза можна дізнатися за телефонами: 056(793)-52-62, 056(770)-85-91, 056(793)-52-96.