slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Уперше дисконтна профспілкова програма пропонує придніпровським залізничникам знижку на профільну освіту 29/1/2016

Збереження соціальних гарантій та пільг для працівників галузі є важливим напрямком кадрової політики Укрзалізниці та Профспілки залізничників і транспортних будівельників України.

Певною мірою ці гарантії забезпечує дисконтна програма профспілок, долучившись до якої залізничники, зокрема придніпровські, отримують право на знижки у ряді магазинів, кафе, салонів краси, аптек, медичних лабораторій тощо. Серед найбільших підприємств-партнерів програми, є також всеукраїнська мережа автозаправних станцій, мобільний оператор, банк та страхові компанії.

На цей час у рамках дисконтної програми з Дорожньою профспілковою організацією (Дорпрофсожем) Придніпровської залізниці співпрацюють 69 організацій та підприємств у Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Синельниковому, Кривому Розі, Нікополі, Орджонікідзе, Верхньодніпровську, Вільногірську, Запоріжжі, Енергодарі, П`ятихатках, Пологах, Апостоловому, Павлограді, Марганці, Мелітополі та Генічеську. А користуються вигодами цієї програми близько 19 тис. працівників магістралі.

Список підприємств-партнерів постійно поповнюється. Як повідомили у Дорожній профспілковій організації Придніпровської залізниці (Дорпрофсож), віднедавна придніпровські залізничники отримали можливість оформити десятивідсоткову знижку на навчання у Київському державному економіко-технологічному університеті транспорту або п’ятивідсоткову - на курс на підготовчому відділенні цього вишу.