slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

У 2016 році Придніпровська магістраль планує витратити на заходи з поліпшення санітарно-побутових умов залізничників майже 9 млн грн. 4/2/2016

Належні умови праці залізничників є запорукою їх успішної роботи, зокрема якісних та безпечних перевезень. Не останню роль у цьому відіграє рівень санітарно-побутових умов на робочих місцях.

У 2016 році Придніпровська магістраль планує витратити на поліпшення санпобуту своїх працівників 8 млн 713 тис. гривень, що у 2,2 рази більше, ніж торік. Цьогорічна Програма приведення санітарно-побутових приміщень структурних підрозділів до нормативно-правових актів з охорони праці втілю-ватиметься в життя під гаслом «Люди для людей».

По дирекціях, службах та виробничих підрозділах заплановані значні обсяги ремонтних робіт, зокрема, оновлення душових кімнат та санвузлів. Тут замінять кахлі й сантехніку, відремонтують каналізаційні, водостічні та вентиляційні мережі, опалювальні системи. Наймасштабніші роботи пройдуть у вагонних депо Верхівцеве, Мелітополь, Запоріжжя-Ліве; у дистанціях колії Синельникове, Нижньодніпровськ-Вузол, П’ятихатки, Запоріжжя; локомо-тивному депо Нижньодніпровськ-Вузол та інших.

Виконають також поточний і косметичній ремонт кімнат для приймання їжі та відпочинку, гардеробних і сушарень, де оновлять покриття підлоги, пофарбують стіни й стелю, позбудуться шпарин у стінах тощо.

Особливу увагу цьогоріч приділятимуть енергоощадним та тепло-зберігаючим заходам. Зокрема, в ряді структурних підрозділів заплановано замінити дерев’яні вікна на металопластикові, а централізоване парове опалення – на автономне електричне (наприклад, у Верховцевському вагонному депо).

Подбають протягом 2016 року і про вмеблювання санпобутових приміщень новими меблями, а також про забезпечення їх необхідною побутовою технікою – бойлерами, холодильниками, чайниками тощо. У І кварталі на залізниці будуть виконані роботи з поліпшення санітарно-побутових умов на суму понад 123 тис. грн.