slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці протидіють розкрадачам брухту та металевих частин рухомого складу 9/3/2016

З 29 лютого до 8 березня 2016 року на Придніпровській залізниці запобігли восьми спробам розкрадання майна та вантажів, які перевозить магістраль, на суму понад тисячу гривень. За підозрою у скоєнні цих злочинів було затримано двох осіб.

Зокрема, другого березня оперативна група стрілецької команди Дніпропетровськ на станції Горяїнове зупинила непрацюючого чоловіка, який вкрав металеві елементи (повітророзподільник) із вантажного вагона.

За два дні потому злочинну спробу присікли на 97 км перегону Желєзнякове – Вільногірськ. Увагу працівників станції привернули сторонні особи, що виконували на перегоні земляні роботи. Як з’ясували прибулі на виклик охоронці, злодії намагалися дістатися до кабелю і тримали напоготові мотоцикл МТ-10, щоб швидко вивезти вкрадене. Однак поява ВОХрівців змусила їх тікати, покинувши як транспортний засіб, так і «землерийний» - штикову лопату.

П’ятого березня чотирьох зухвалих копачів у горловині станції П’ятихатки-Стикова довелося відлякувати попереджувальними пострілами вгору. Завдяки діям працівників воєнізованої охорони попереджено розкрадання близько 400 кг брухту.

Окрім цього, за вказаний період за порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України (ходіння коліями у невизначених місцях) ВОХРівцями було затримано 29 порушників, яких оштрафували на суму близько тисячі гривень.