slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Багажні відділення Придніпровської залізниці у січні-лютому 2016 року переробили майже вдвоє більше багажу та вантажобагажу, ніж торік 15/3/2016

У січні-лютому цього року багажні відділення Придніпровської залізниці переробили 1 194 тонни багажу та вантажобагажу, що на 627 тонн (+90%) більше, ніж за такий же період минулого року.

На цей час вантажні вагони курсують залізницею на маршрутах Дніпропетровськ – Київ та Дніпропетровськ – Львів (у складі поїздів № 71/72 сполученням Запоріжжя-1 – Київ та № 41/42 сполученням Дніпропетровськ – Трускавець відповідно).

Нагадаємо, що багажні перевезення - це можливість за будь-яких погодних умов безпечно і швидко транспортувати великі обсяги вантажу на значні відстані та за прийнятну ціну.

Місткість багажних вагонів – до 130 кубометрів, вантажопідіймальність – до 25 тонн. Тож це один зі зручних способів перевезти негабаритні та великовагові вантажі. Утім, до перевезення приймаються будь-які вантажі вагою від 10 кг, окрім заборонених Правилами перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України.

Кожен багажний вагон супроводжує провідник, завданням якого є приймання (здавання) вантажу, а також забезпечення його схоронності на шляху прямування.

Клієнту не потрібно уточнювати або контролювати місце і час доставки онлайн, чекати повного завантаження багажного вагона. Пасажирські поїзди, у складі яких є багажні вагони, курсують за чітким розкладом, а отримувачу заздалегідь повідомляють, де саме на станції призначення він або його представники можуть забрати вантаж, допоможуть вибрати оптимальний маршрут його транспортування.

Телефони багажних відділень вокзалів Придніпровської залізниці можна знайти на офіційному сайті магістралі у розділі «Пасажирам/Послуги на вокзалах».