slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

25 березня у Дніпропетровську пройде третій форум лідерів залізничних реформ 23/3/2016

Лідери майбутніх реформ – ініціатори дієвих змін у галузі залізничного транспорту – 25 березня зберуться у Дніпропетровську. Тут відбудеться третій форум під гаслом «Залізничні агенти змін», який ініційований керівництвом ПАТ «Укрзалізниця».

Під час форуму активні та перспективні залізничники з регіональної філії «Придніпровська залізниця» напрацюють низку пропозицій та дієвих підходів до переформатування роботи галузі.

У форумі візьмуть участь ті, хто займає керівні посади та входить до кадрового резерву компанії, а також ті, у кого активна життєва позиція, хто прагне змін на краще та здатен своєю енергійністю й цілеспрямованістю реалізовувати важливі проекти.

Викладач Києво-Могилянської бізнес-школи Валерій Пекар проведе для учасників лекцію та модеруватиме дискусійний майданчик. Також у форумі візьмуть участь топ-менеджери ПАТ «Укрзалізниця».

Загалом у рамках процесу реформування «Укрзалізниці» відбудеться низка заходів у найбільших містах нашої країни для лідерів залізничної галузі. Важливим результатом проекту «Укрзалізниця майбутнього» стане виявлення перспективних ініціатив та ідей, створення міжфункціональних проектних груп для реалізації стратегії реформування залізничної галузі України. Учасники проекту «Укрзалізниця майбутнього» стануть агентами змін у рамках процесу реформування за підтримки керівництва ПАТ «Укрзалізниця».

Нагадаємо, раніше форуми лідерів залізничних реформ відбулися в Києві та Харкові. Учасники форуму напрацювали низку цінних ідей та планів, які вже найближчим часом мають трансформуватися в проекти для реалізації у ПАТ «Укрзалізниця».