slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця підготує до літніх перевезень понад 550 пасажирських вагонів 24/3/2016

До сезону масових літніх перевезень придніпровські залізничники підготують 554 пасажирські вагони, в тому числі 185 – із системами кондиціювання повітря, а також забезпечать їх необхідною кількістю постільних речей.

У пасажирському господарстві магістралі вже створено спеціалізовані бригади, які виконають заплановані ремонти рухомого складу, перевірять справність обладнання вагонів тощо.

Окрім цього, до літніх перевезень пасажирські вагони помиють і спорядять їх усім необхідним. Зокрема, передбачається оновити в пасажирських поїздах магістралі більш як 53 тис. комплектів постільної білизни та понад 2 тис. матраців.

Цього літа для перевезення дітей до місць відпочинку планується сформувати один «дитячий» поїзд у складі 20 вагонів. Состав буде належним чином екіпірований та обладнаний. Так, верхні полки у вагонах матимуть запобіжні скоби (ремені) для попередження падіння малих пасажирів під час руху поїзда. Для обслуговування цього состава на залізниці також підготують досвідчені поїзні бригади.

Залізничники заздалегідь розглядають і можливості відкриття у «пікові» періоди літніх пасажирських перевезень додаткових кас для оформлення проїзних документів.