slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

На Придніпровській залізниці пройшов форум лідерів залізничних реформ 25/3/2016

Сьогодні, 25 березня, у Дніпропетровську пройшов третій форум лідерів майбутніх реформ «Залізничні агенти змін». Він ініційований керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» у рамках заходів «Укрзалізниця майбутнього». У ході стратегічних сесій 200 учасників – представників регіональної філії «Придніпровська залізниця» висловили власні ідеї та напрацювали перспективні проекти щодо різних напрямків реформування залізничної галузі.

Учасників форуму привітали член правління ПАТ «Укрзалізниця» Оксана Маріна, в.о. головного інженера – першого заступника начальника регіональної філії «Придніпровська залізниця» Юрій Тищенко, заступник начальника регіональної філії з реформування Микола Кужавський і член Національної ради з реформ при Президентові України викладач Києво-Могилянської бізнес-школи Валерій Пекар.

За словами Оксани Маріної, завдання форуму лідерів майбутніх реформ –не тільки відповісти на запитання, що слід зробити для реформування залізничної галузі на всіх рівнях, на кожному робочому місці, але й хто має це зробити. «Сподіваємося, що цей форум допоможе знайти людей, які об’єднають залізничників і поведуть їх за собою за новим, європейським вектором», - наголосила Оксана Маріна.

Такі ж сподівання на енергійну, ініціативну та амбіційну молодь покладає і керівництво регіональної філії. «Ви окраса Придніпровської залізниці, - зазначив, звертаючись до учасників форуму Юрій Тищенко. – І ми віримо, що ваша молодість, завзяття, нестандартне мислення і бажання змін зроблять свій внесок у реформування залізничної галузі України, допоможуть перевести її на рейки європейського сервісу, безпеки та мотивації праці».

Учасники дніпропетровського форуму запропонували цікаві ідеї стосовно безпеки руху, пасажирських та вантажних перевезень, технічного розвитку, оплати праці і мотивації персоналу та інших напрямків діяльності залізничного транспорту. Під час кількагодинного обговорення запропонованих тем зала гула, наче весняний вулик: гаряче обговорювали, сперечалися, доводили свою правоту, імпровізували.

Оцінюючи роботу груп, модератор стратегічної сесії Валерій Пекар зазначив, що кожен з учасників залізничного форуму показав себе як справжній агент змін і з таким кадровим потенціалом Укрзалізниця, яка сьогодні знаходиться у самому епіцентрі якісних змін та прогресивних перетворень, цілком здатна стати локомотивом модернізації всієї країни.

Завершуючи форум, Оксана Маріна наголосила на тому, що здійснити реформування галузі й створити дійсно потужну залізничну компанію можна лише спільними зусиллями, збільшенням кількості прогресивно мислячих та небайдужих людей. «Ставайте у наші лави,- звернулася вона до присутніх, - ми на вас розраховуємо».

Нагадаємо, форуми лідерів майбутніх реформ відбулися 18 лютого у Києві та 11 березня у Харкові. Загалом проведення форумів «Залізничні агенти змін» заплановано у всіх регіональних філіях та філіях ПАТ «Укрзалізниця».