slide1slide2slide3slide4slide5slide6slide7slide8slide9slide10

Регіональна філія 'Придніпровська залізниця'
АТ 'Укрзалізниця'

Ви знаходитесь на офіційному сайті регіональної філії Придніпровська залізниця АТ "Укрзалізниця".

Придніпровська залізниця готує свої оздоровниці до літнього сезону 12/5/2016

Придніпровська магістраль розпочала роботи з підготовки відомчих оздоровчих закладів до нового сезону. Цього року на підготовку пансіонатів «Прибій» і «Запоріжжя», дитячого оздоровчого табору «Сокіл», а також бази відпочинку «Січ» планується виділити понад шість мільйонів гривень.

У дорожніх оздоровницях заплановано виконати ремонт спальних корпусів та службових будівель, зокрема замінити вікна та двері в окремих приміщеннях, перевірити стан систем водопостачання, вентиляції, електромереж, санвузлів, меблів та ін.

Заплановано також озеленення усіх закладів відпочинку, де для більшого комфорту відпочивальників відремонтують, а за потреби оновлять лави, тіньові навіси й кабінки для перевдягання на пляжах, альтанки, питні фонтанчики, мийки для ніг, сушарки для білизни на території пансіонатів, тощо.

Потурбуються і про дозвілля гостей оздоровниць: наведуть лад на дитячих майданчиках, стадіонах та в ігрових кімнатах, забезпечать їх необхідним обладнанням, а також про їхню безпеку: у будівлях перевірять справність електричних комунікацій, зокрема систем протипожежної автоматики, а на пляжах – якість прибережного дна.

Розпочато також підбір кваліфікованих кадрів для роботи улітку 2016 року – медиків, кухарів, вихователів, іншого персоналу, потрібного для нормальної діяльності дорожніх закладів відпочинку та оздоровлення.

Нагадаємо, що минулого літа у відомчих пансіонатах відпочили 3174 працівники залізниці, а в оздоровчому таборі – 1300 дітей залізничників. Магістраль також профінансувала відпочинок 296 своїх пенсіонерів.

Улітку 2016 року планується на чверть збільшити кількість відпочивальників, покращити умови їхнього перебування у дорожніх оздоровницях та урізноманітнити дозвілля. Підготовку до нового сезону буде повністю закінчено до червня.